Wie is Boris Bockejajev?

Boris Bockeljajev Spreekt

Ik zal me even kort voorstellen, mijn naam is Boris Bockeljajev en ik laat op momenten dat ik er zin in heb, mijn licht schijnen over de belangrijkste bijzaak in het leven en alles wat daar zo’n beetje omheen hangt. Dit doe ik op de website Voetbal Outside, de meest incompetente site wanneer het gaat over voetbal. Waarom Voetbal Outside, nou dat is heel simpel er wordt al genoeg slap geouwehoerd over voetbal en daar kan nog wel wat onzin bij.

Ik hoor je denken wie is deze Boris en hoezo verschijnt zijn column wanneer hij er zin in heeft. Nou Boris Bockeljajev is op een dag ter wereld gekomen in een gehucht waarvan de naam me ontschoten is. Ik heb daar jaren voor de plaatselijke FC gespeeld, waarvan ik kan zeggen dat dit alles behalve een succes was. Vervolgens heb ik me gemengd onder de beste stuurlui, die ook daar aan wal stonden en werkelijk echt overal een mening over hadden. Ik moet zeggen dat ik me daar gelijk helemaal thuis voelde, met dat verschil dat ik het graag zo breed mogelijk wil delen. En waarom niet wekelijks of maandelijks, maar wanneer ik er zin in heb. Nou dat is ook heel simpel, punt 1 omdat ik dat zelf wel uit maak en punt 2 omdat ik er soms gewoon helemaal geen zin in heb.

Nou denk je zit ik wel op zijn mening te wachten, dan zeg ik jazeker en zo niet dan lees je toch lekker niet, boeie. Waar gaat het dan over, nou echt over van alles, van het spelletje tot al het gewouwel erom heen.

Het kan gaan over onze eigen competitie, of een buitenlandse competitie, over Sepp B de meest betrouwbare bestuurder die ik ken. Over Martinus Dijkhuizen die ik hoog heb zitten, over de nieuwe kledinglijn van Memphis gedurfd en net even anders, Over Louis, geniaal of toch een beetje van het padje, over Reneetje en Tedje van der Pavert, over Yolante, Wesley, Guus, Scholletje, Johan Derksen over staand plassen en nadruppelen, El Salvador het onnavolgbare genie, Jack onbetwist de sigarenspecialist, assistent bondscoach en publiteitsgeil maar nu achter de decoder, San Marco die nu toch weer met topspelers werkt, Chinees in de hofstad, Henkie de Jonge een verademing tussen al die typetjes, Dirk en Joop beide gestegen tot grote hoogte en vervolgens door de ondergrens gezakt, maar beide in de basis vooral supporter. Maar het kan net zo goed gaan over het vierde van Sexbierum, Balk of Zilvermeeuwen.

Het gaat ook over passie, 5e colonnes, clubliefde, roddel en achterklap, macht, zin en waanzin, geld, corruptie, zwarte schoenen, klaverjassen, FIFA 2016, de vierde man, koptelefoons, kabels, analisten, broodje worst, spreekkoren, scheidsrechters, nostalgie, landkaarten, vedettes, waterdragers, clubiconen, plezier, maniertjes, frustratie, de waan van de dag, maar ook over de schoonheid van het spelletje en onvergetelijke momenten.

Kortom onderwerpen genoeg, ik zou zeggen heb geduld, voor dit moment genoeg geluld.

Reageren op mijn gezemel kan, je kunt hiervoor een reactie sturen naar info@voetbaloutside.nl

Verwacht geen reactie want dan kan ik wel aan de gang blijven, met een land vol bondscoaches en betweters. Dank weer voor de aandacht, tot een volgende keer.

Groet Boris.

Voebalcolumnist Boris bockeljajev

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *